Sfaturi utile pentru a câştiga la jocurile de ruletă online

by webeditor

Dacă te gândeşti să investeşti în jocuri de ruletă online ţine cont de sfaturile de mai jos şi vei obţine cu siguranţă rezultatele dorite. Pentru început îţi recomandăm să te documentezi cât mai bine înainte de a lua o decizie de investiţie, astfel încât să te asiguri că ai înţeles perfect regulile jocului şi ai un plan în minte pentru a începe să câştigi.

Nu îţi lua ochii de la masă

În cazul în care joci pentru o perioadă lungă de timp, este recomandat să ţii minte numerele şi culorile care apar cel mai des la masa ta. De asemenea, nu uita punctajul obţinut anterior şi vei descoperi cât de uşor este să prevezi care sunt culorile şi numerele pentru următoarele rotiri. Asta înseamnă însă că ochii tăi trebuie să fie mereu pe masă de joc şi că trebuie să fii foarte atent.

Pune paruri pe numere

La ruletă poţi paria pe numerele între 1 şi 18 sau între 19 şi 36. Pentru multe persoane această strategie poate părea riscantă, iar câştigul este similar cu cel al pariurilor pe culori. Diferenţa constă însă în faptul că sistemul este pe câştig sau pe pierdere doar o dată. Ceea ce înseamnă că poţi să pariezi de două ori sau o dată pe numere în unele cazinouri. Nu se întâmplă foarte des ca bilă să ajungă pe una dintre părţi şi specialiştii atrag atenţia asupra faptului că dacă ai rotit ruletă de 7 ori, poţi începe deja să pui pariuri doar pe numerele care nu au ieşit. În cazul în care câştigi vei primi o sumă decentă, iar în cazul în care pierzi poţi încerca din nou sau poţi renunţa.

Pariază pe culori

Acesta este un truc foarte important pentru cei care vor să câştige la jocurile de ruletă. De foarte multe ori jucătorii nu ştiu pe ce culoare să mizeze. Ai şanse egale de a primi orice culoare ceea ce înseamnă că poţi alege una dintre ele. Poţi începe cu cel mai mic pariu. În cazul în care vrei să joci mai mulţi timp, poţi începe cu un pariu mai mare, însă recomandarea noastră este să nu începi aşa. În cazul în care câştigi de la primul joc, revino în joc pentru a mări premiul. De asemenea, este ideal să reţii că atunci când pierzi sau câştigi astfel încât să rămâi cu suma investită iniţial, poţi continua. În cazul în care depăşeşti pe minus suma pariată iniţial, cu mult, atunci este momentul să te retragi.

Exersează cât mai mult

Orice activitate poate fi învăţată iar ruleta nu face excepţie. Dacă vrei să te perfecţionezi poţi încerca să joci free de mai multe ori până înţelegi jocul şi până poţi să elaborezi strategii sau să le implementezi pe toate cele propuse de specialişti.

Acestea sunt cele mai bune sfaturi pentru a începe să joci online la ruletă. Pentru a juca pe bani în cazinourile online regula este să fii major. Dacă respecţi acest criteriu, alege cele mai de încredere cazinouri online şi pariază responsabil.

Facebook Comments