Loredana Groza, dezbrăcată la -16 grade Celsius

by Andreea Radu

Loredana Groza a uitat complet de inhibiții, căci a apărut dezbrăcată în vârf de munte, la -16 grade Celsius, în cel mai sexy și provocator body pe care îl are în dressing. Jurata din cadrul emisiunii ”X Factor”, care trage din greu la sală, mândră de trupul ei, și-a etalat formele în toată splendoarea lor în fața celor prezenți pe pârtie, scrie spynews.ro.

Loredana Groza nu mai are nevoie de vreo prezentare, căci nu este român care să nu îi fi auzit numele ori care să nu îi fi fredonat vreodată una dintre celebrele sale piese. Tocmai de aceea, ori de câte ori își face apariția, diva întoarce toate privirile, atât datorită vocii sale, cât și imaginii, care trebuie să spunem că este una de excepție. Pe zi ce trece, diva este din ce în ce mai sexy, arătând că timpul nu trece și peste ea, iar că anii din buletin sunt doar un număr.

Lori, așa cum o alintă prietenii, este una dintre cele mai sexy artiste din lumea mondenă, lucru pe care l-a demonstrat și în fiecare ediție a emisiunii ”X Factor”, însă pe care îl scoate în evidență minut de minut și în viața de zi cu zi.

După ce a încins internetul și a ridicat temperatura în termometre cu ipostazele desprinse din reviste în care a apărut în vacanța din Tulum, acum blonda a dat fuga la munte.

Facebook Comments