Un derby judeţean şi deplasări în vecini pentru arădene, în etapa a doua din „C8”

by Sorin Haut

Gloria Lunca Teuz Cermei – Progresul Pecica este al doilea duel judeţean al începutului de campionat din Liga a III-a la fotbal. Meciul contează pentru etapa a doua din seria a opta, unde evoluează şi cele patru divizionare arădene. Tânăra şi ambiţioasa formaţie a Cermeiului a început bine sezonul, cu victoria din Cupă în faţa lui ACS Poli, dar apoi, în runda inaugurală din “C8”, a pierdut la Lipova cu 3-1, înfrângere de altfel scontată. “Sămădăii” îşi doresc acum să puncteze şi în campionat, iar meciul de acasă cu Pecica este un examen important. Trupa lui Dan Stupar nu i-a dat nicio şansă nou promovatei din Ezeriş, în meciul de pe arena “Pădurice” şi deşi suferă la capitolul lot de jucători, se anunţă o adversară periculoasă şi pentru cei din Cermei. Omogenitatea echipei pecicane s-ar putea să facă diferenţa în acest joc, care se va reedita săptămâna viitoare şi în turul doi din Cupa României.

Cermei – Pecica, al doilea duel arădean al startului de sezon

Una din candidatele la câştigarea seriei şi la promovare, Şoimii Lipova, are deplasare pe terenul nou promovatei Avântul Periam, egala lui ACS Poli în prima etapă. Un meci, clar, la îndemâna formaţiei pregătite de Flavius Sabău, care pare una din cele mai solide ale seriei a opta. Lipova va face şi o bună repetiţie pentru meciul mult mai dificil, de marţi, din Cupa României, cu conjudeţeana Crişul. Trupa lui “Ştili” Abrudean are şi ea deplasare în judeţul Timiş, mai exact în fieful fostei prim divizionare ACS Politehnica Timişoara.

Deplasări timişene accesibile pentru Lipova şi Crişul

Chişoanii îşi doresc cu siguranţă victoria, după ce etapa trecută au ratat-o la ultima fază, în deplasarea de la Ghiroda. Crişul are ca obiectiv în acest sezon o clasare pe locurile 1-5, iar pentru asta e nevoie de un start lansat. De menţionat că toate cele trei meciuri cu echipe arădene implicate se dispută sâmbătă, de la ora 17. Celelalte două partide ale rundei din seria a 8-a sunt Fortuna Becicherecu Mic – CSC Ghiroda (vineri, ora 17) şi Progresul Ezeriș – CSC Dumbrăvița (sâmbătă, ora 17).

 

 

Facebook Comments