Prima adversară a UTA-ei din play-off, cea mai activă în amicale

by Sorin Haut

Petrolul va mai juca până la începerea play-off-ului Ligii 2 cel puțin un meci amical, anunţă liga2prosport.ro. Ploieștenii vor disputa astăzi încă o partidă de verificare cu o echipă din Liga 1, Viitorul. Până acum, echipa lui Costel Enache a mai jucat două amicale, 0-0 cu Astra pe ”Ilie Oană”, și 1-0 cu FC Hermannstadt, la Sibiu. „Lupii galbeni” au cele mai multe meciuri amicale jucate după reluarea pregătirilor, alături de Rapid. Ambele vor ajunge la trei partide, cel puțin, până la startul play-off-ului. Rapid are anunţat şi ea un nou amical, sâmbătă la Turnu Măgurele, cu Turris.

Echipa noastră își intensifică pregătirile în vederea play-off-ului ce va decide promovarea, urmând să susțină un nou joc de verificare în compania unei prim-divizionare. Partida se va desfășura la Ovidiu, mâine, de la ora 18.00, în condițiile precizate de către Ministerul Sănătăți, accesul spectatorilor fiind interzis, se arată în comunicatul emis de Petrolul.

În schimb, UTA nu a reuşit să lege până acum nici un joc de verificare, deşi a avut câteva tentative. Aşadar, în prima etapă, din 4 iulie, am putea avea un duel încins la Arad, cu o echipă ce a preferat să îşi rezerve energiile pentru play-off şi una ce a mizat pe amicale tari, pentru a-şi reintra cât mai bine în ritm.

Facebook Comments