Utiştii sunt imuni la COVID-19, dar s-a „rupt” Tomozei!

by Sorin Haut

Virusul SARS-CoV-2 îi ocoleşte pe utiști, iar asta reiese şi după cel de-al doilea test efectuat ieri dimineață. Din acest punct de vedere nu sunt probleme, iar liderul Ligii a II-a îşi continuă cantonamentul cu regim închis conform planului, cu antrenamente la „Motorul” şi apoi cazare şi masă la Hotel Subcetate. Astăzi a venit însă şi prima veste proastă din tabăra „Bătrânei Doamne”, continuând şirul accidentărilor fundașilor laterali.

După Stancu și Andrei Rus, confruntaţi şi ei în acest sezon cu probleme de ordin medical, Tomozei a acuzat dureri la gamba piciorului drept, el părăsind de aseară cantonamentul pentru investigaţii. O primă ecografie a evidenţiat o ruptură musculară, accidentare ce îl va ține, probabil, pe margine timp de 2-3 săptămâni, el ratând astfel o bună parte a pregătirii de dinaintea play-off-ului.

Singura consolare este că Tomozei ar putea reveni în pregătire la timp, pentru a nu rata startul finalului de sezon, cu cele cinci finale pentru promovarea în Liga 1! Laszlo Balint speră ca, măcar în continuare, jucătorii săi să fie ocoliţi de accidentări grave, astfel încât să poată aborda play-off-ul cu cea mai bună formulă posibilă.

Facebook Comments