Să plângem cu Bibarț: Omul care a întors Aradul pe dos se miră de ce a făcut

by Florian Popa

Avem una bucată candidat la Primăria Arad. Nu l-a propus nimeni, nu-l susține nimeni (zic cei din PNL), dar visează cu ochii deschiși pe simplul motiv că e nașul fostului adjunct al SRI Florian Coldea. Dacă nu era clar din prima, e vorba de tovarășul Bibarț, Călin file de… povestitor-vânător, prințișorul care speră să ajungă într-o zi primar.

Până să ajungă (sau nu), Bibarț a întors Aradul pe dos, dovedind că e cel mai „subțire“ primar (n-am vrut să scriem prost), interimar sau nu, pe care l-a avut Aradul. E părerea noastră, poate să ne pârască la Florian. Tovarășul Bibarț, în competiția sa inutilă cu Bîlcea, a blocat bulevardul principal al Aradului, a blocat și străzile adiacente, mai ales Bulevardul Dragalina, dovadă că nu există nicio strategie în afară de heirupismul prințișorului, care face orice să-i ia fața celuilalt posibil candidat, Sergiu Bîlcea. Nu știm ce poate Bîlcea, dar am văzut ce nu poate acest pădurar Bibarț, care a făcut praf Aradul în doar patru luni.

Și pe lângă că a dat Aradul peste cap, confundându-l cu pădurea din Lipova, se mai și revoltă. Ia citiți ce ne scrie prințișorul pădurilor pe Facebook: „Am convocat astăzi într-o ședință de urgență toți factorii implicați în lucrările care se execută pe Bulevardul Revoluției, în vederea eliminării întârzierilor și pentru încadrarea în termenele de finalizare“.

După cum vedeți, prințișorul Bibarț e certat cu virgulele, dar asta nu e o problemă, suntem obișnuiți cu politicienii agramați. Sau cu cei care sunt plătiți să scrie texte și sunt foarte pregătiți, cu ghilimelele de rigoare. Problema e că Bibarț e supărat că Aradul e blocat de când a preluat el puterea și vrea să ia de urechi firmele, deși el a creat această situație. Dorința de a da drumul la cât mai multe șantiere, evident cu scop electoral, a dus la un blocaj total în municipiul Arad. O spun public și colegii lui de partid, care s-au săturat de competiția lui personală, care nu are nicio legătură cu Primăria Arad. Prințișorul Bibarț e ultimul care ar putea să ia la rost firmele de construcții. Dar având în spate sprijinul generalului Coldea, nimic nu e imposibil.

Facebook Comments