Laszlo Balint: „Am fost la înălţime, dar Nistor ne-a bătut de unul singur!”

by Sorin Haut

UTA a jucat de la egal la egal cuDinamo cel puţin o repriză în meciul din 16-mile Cupei României, dar echipa din Liga 1 a avut câştig de cauză în cele din urmă. Antrenorul arădenilor, Laszlo Balint, a recunoscut că şi-a dorit mai mult de la duelul cu bucureştenii.

„Sunt dezamăgit de scor, Dinamo a profitat de unele naivităţi ale noastre, per total ne-am ridicat la valoarea unui adversar bun din Liga 1, lucru care ne dă speranţe. Sunt dezamăgit că nu am reuşit să-i facem fericiţi pe suporterii noştri, dar sper că au apreciat faptul că UTA joacă fotbal. Orice înfrângere este dureroasă, ne doream să avem un parcurs cât mai lung în această competiţie, acum ne vom concentra pe campionat,” a declarat la final Laszlo Balint.

Dusan Uhrin a tratat extrem de serios calificarea în optimi şi a aliniat un 11 cu mulţi jucători de bază. Din nou, eroul partidei a fost căpitanul Dan Nistor.

„Nistor ne-a cam bătut de unul singur, a dat un gol şi două pase de gol, este certă valoarea lui. Am ţinut cont de acest lucru, am încercat să-l blocăm, dar s-a văzut că este un jucător care face diferenţa în orice moment. Pentru noi a fost un adevărat test să ne măsurăm forţele cu un adversar de calibrul lui Dinamo. Băieţii au dat totul pe teren, au încercat să se autodepăşească,” a mai spus antrenor celor de la UTA.  (digisport.ro)

Facebook Comments