Doliu în muzica românească. DJ TigAie a murit

by Cristian Dobre

Daniel Stănciulescu, cunoscut sub numele DJ TigAie, a murit cu o zi înainte de concert . Astăzi, 5 octombrie, artistul urma să susţină un concert într-un club din Bucureşti. 

Daniel Stănciulescu a început să pună muzică încă din adolescenţă, la 17-18 ani, iar în scurt timp a ajuns unul dintre numele cunoscute în Bucureşti, în cluburile vremii din perioada anilor ’70. Daniel Stănciulescu avea o vechime de peste 40 de ani în muzica românească, fiind unul dintre preferații lui Nicu Ceaușescu, scrie stiripesurse.ro.

‘Odihnește-te-n pace, Tigaie. Ai fost un exemplu pentru meseria noastră. Îmi pare rău că n-am petrecut mai mult timp împreună’, a fost mesajul transmis de DJ Silviu Andrei.

Pe contul de socializare al acestuia au apărut zeci de mesaje din partea celor care îl cunosc. Până acum, nu a fost dezvăluită cauza morții.   „Daniel Stanciulescu, DJ Tigaie, care astăzi ne-a părăsit! Să ne trimiți muzică de acolo de sus!!! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, „Un suflet bun și un Dj de la care aveai de învățat ceva tot timpul…Dumnezeu sa te aibă în pază! Dumnezeu să-l ierte!”, „Ce tragedie..Dumnezeu sa aiba grija de el!”

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments