(FOTO) UPDATE: Șoferul care a produs accidentul a decedat. Accident cu cinci victime, dintre care patru în stare gravă, la Ineu

by Dana B.

Un accident grav, soldat cu cinci victime, dintre care patru în stare gravă, a avut loc în această după-amiază la Ineu.

Detașamentul de Pompieri Ineu, Detașamentul de Pompieri Arad și Detașamentul de Pompieri Sebiș din cadrul ISU ARAD intervin în acest moment la un accident rutier produs în localitatea Ineu, pe DJ 792, în față la DELPHI.

A fost solicitat elicopterul SMURD si încă două ambulanțe SAJ.
În total, la locul accidentului intervin o Autospecială de la descarcerare, trei de la SMURD, elicopterul SMURD, și două  SAJ.
Una dintre victime este încarcerată.

Later update: Din ultimele constatări la fața locului, se pare că astăzi, în jurul orei 15.00, un tânăr de 27 de ani, din Ineu, a condus un autoturism pe DJ 792, pe raza localității Ineu, iar la km 36+650m, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, într-o curbă la stânga a derapat, intrând în coliziune cu un microbuz condus din sens opus de un tânăr de 21 de ani, din Galșa. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto responsabil de producerea accidentului, de asemenea a fost rănită grav o tânără de 22 de ani, din Bîrsa, pasageră în cel de-al doilea autoturism. Au mai fost răniți ușor conducătorul auto de 21 de ani, precum si ceilalți doi ocupanți ai celui de-al doilea autoturism, o femeie de 56 de ani si un bărbat de 52 de ani, din Galșa.

Facebook Comments