SuperPrimarul Falcă rezolvă și problemele din alte localități

by Cosmin Mihuta

Faptul că am fost binecuvântați cu un SuperPrimar, în persoana domnului Gheorghe Falcă, nu mai e o noutate pentru niciun arădean. Că domnul primar este un Mare Vizionar, un Creator de oameni și locuri de muncă, cel care ne dă viață, o știe deja o țară întreagă. Cu puterile sale supranaturale, primarul nostru rezolvă nu doar problemele urbei pe care o păstorește atât de bine, ci și pe cele din vecini, de exemplu de la Ghioroc sau Oradea.

În luna ianuarie, Primăria Arad a lansat aplicația My Arad, prin intermediul căreia, arădenii care observă o problemă o pot raporta direct primăriei. Primăria Arad are la dispoziţie un termen de soluţionare a problemelor semnalate de maxim 30 de zile, timp în care sesizările nesoluționate sunt vizibile pe hartă. În schimb, sesizările rezolvate rămân pe hartă numai 5 zile de la data soluționării lor. Cei care au avut curiozitatea să verifice pe hartă ce probleme s-au soluționat în ultimele două luni, au constatat cu surprindere că Primăria Arad rezolvă probleme din alte localități, ba chiar și din alte județe. După cum se poate vedea și din imaginile de mai jos, primarul Gheorghe Falcă a reușit să soluționeze probleme din Ghioroc, Vladimirescu, ba chiar și din Oradea. E drept, problemele au fost soluționate pe hârtie, dar asta nu e o noutate când vine vorba de Primăria Arad.

Noua aplicație My Arad ne arată, încă o dată, cum se lucrează în primăria lui Falcă: totul e perfect, toate problemele sunt rezolvate, producția la hectar e mai ceva ca pe vremea lui Ceaușeascu, în timp ce arădenii își rup mașinile în gropi și pantofii în trotuarele nereparate.

 

 

Foto – Facebook (Silviu Dascăl)

Facebook Comments