Micuții roș-albi au câștigat Memorialul Ionuț Leac

by Sorin Haut

Zece echipe de copii, cu vârste de 10 ani și mai mici, de la cluburi din municipiu și județ, s-au prezentat la startul ediției a V-a a Memorialului Ionuț Leac la minifotbal.

În ultimul act al competiției au ajuns eternele rivale la nivel de fotbal juvenil arădean, UTA și Atletico. Roș-albii s-au impus cu 2-0, prin reușitele lui Șușcă și Corchiș.

Antrenorii câștigătoarei, Cristian Țigan și Ioan Herman, au aliniat următoarea formulă: Patrick Faur, Lucas Zachar, Lucas Glevan, Andrey Șuscă, David Cismaș, Luca Moisă, Ianis Țole, Eric Corchiș, Tudor Dronca, Răzvan Murgu și Eric Ronai.

Academia Brosovzky, antrenori Vasilică Georgiu și Marius Cuibăncan, ocupantă a locului 3 (învinsă de Atletico cu 5-4, după penalty-uri, în semifinale) și ACS Socodor, au completat careul de ași.

La finalul competiției, Comisia Județeană de Copii și Juniori din cadrul AJF Arad și partenerii săi au acordat premii constând în mingi, diplome, medalii, precum și două distincții speciale.

Szilveszter Nyari (Academia Brosovskzy) a fost desemnat cel mai bun goalkeeper, iar Andrey Șuscă (UTA) – fotbalistul turneului.

Facebook Comments