ÎŢI ERA DOR DE CEAUŞESCU ? MERGI MIERCURI LA ŞTRAND SĂ-ŢI PREZINTE FALCĂ REALIZĂRILE DIN EPOCA DE AUR

by Cosmin Mihuta

Dacă pe vremuri în 23 august se organizau manifestări patriotice grandioase pentru a sărbători victoria comunismului, victoria revoluţiei de eliberare naţională şi socială, antifascistă şi antiimperialistă, iată că după 27 de ani, la Arad, avem şi noi 23 Augustul autohton. Doar că se ţine pe 24 august, la ştrand, o zi istorică, în care marele (iubit cam cum era și Ceaușescu) conducător Gheorghe Falcă își va prezenta mărețele realizări ale Epocii sale de Aur, care au dus Aradul pe culmile progresului și civilizației mondiale.

De o săptămână se fac pregătiri intense prin toate instituțiile subordonate primăriei și consiliului județean Arad pentru omagiul ce va fi adus acestui brav FIU al patriei. Angajații Primăriei și Consiliului Județean au fost anunțați, cu mic cu mare să se prezinte miercuri seara la ștrand, pentru că Marele Vizir face un anunț important pentru țară. Cine are curaj, poate să lipsească. La fel cu instituțiile subordonate Primăriei și CJA, angajații pot să aducă prieteni, rude, căței, purcei, se acceptă orice. S-a dat adunarea pe organizații de partid, fiecare președinte fiind obligat să aducă mașina plină cu aplaudaci la Arad. S-au dat telefoane tuturor ONG-urilor care au primit fonduri de la Primărie, prin Centrul Municipal de Cultură, să vină cu voluntari, cu ce au, dacă mai vor bani pe viitor. Probabil, și jucătorii UTA-ei vor fi forțați să participe, ca să nu rămână fără finanțare.

Ce mai, o mobilizare pentru care și Nicolae Ceaușescu ar fi invidios. Așadar, dacă ești nostalgic să retrăiești momentele magice de dinainte de 1989, poți să o faci doar în 24 august seara, la ștrandul Neptun, în zona bazinelor, unde iubitul nostru conducător Gheorghe Falcă îți va prezenta proiectele pentru următoarele cincinale. Totul pe banii tăi, fiindcă orice chermeză de acest gen costă enorm. Iar dacă tot nu-l întreabă nimeni de sănătate pe iubitul nostru primar, fiindcă e încă protejat de BINOM, chermeză să fie pe bani publici.

Facebook Comments