PREFECTURA ARAD A CÂȘTIGAT PROCESUL CU CJA

by Florian Popa

Prefectura județului Arad a câștigat procesul cu Consiliul Județean Arad, prin care se solicita anularea unei hotărâri date la finalul anului trecut. Este vorba de hotărârea prin care interimarul Adrian Țolea dorea să modifice sistemul de administrare al S.C. Compania de Apă Arad S.A. din sistem unitar în sistem dualist, demers în urma căruia Aradul risca să piardă fonduri europene în valoare de 140 de milioane de euro.

Doar intervenția Prefecturii Arad a făcut ca județul să nu fie grav prejudiciat de conducerea interimară a CJA, care a mai pierdut un proiect și la Spitalul Județean, existând de asemenea grave probleme cu proiectul privind deşeurile. Instanţa a confirmat, miercuri, faptul că hotărârea CJA este ilegală, dând câştig de cauză celor de la Prefectura Arad.

Iată soluția instanței: „Admite acţiunea în contencios administrativ exercitată de reclamantul Prefectul Judeţului Arad în contradictoriu cu pârâtul Consiliul Judeţean Arad precum şi cererea de intervenţie accesorie formulată de SC. Compania de Apă Arad S.A şi în consecinţă: Anulează Hotărârea nr. 299/22.12.2015 adoptată de pârât“.

Așadar, interimarul Adrian Țolea încheie în genunchi scurtul mandat la conducerea CJA, unul de tristă amintire pentru cetățenii Aradului, care putea avea consecințe și mai grave asupra județului Arad.

Facebook Comments