5 LUCRURI PE CARE TREBUIE SA LE UITI CA SA AJUNGI SINELE TUTUROR

by Paula Craciun

Una dintre cele mai mari provocari pentru a ne ridica constienta spirituala este sa uitam anumite lucruri pe care le-am invatat si apoi adoptat in vietile noastre. Iata, asadar, o lista cu ceea ce ar trebui sa renuntam pentru a ajunge la sinele interior.

  • Ai incredere in logica, gandirea este mai importanta decat intuitia

Inca din momentul in care am facut primii pasi am fost invatati ca cea mai buna modalitate de a rezolva o problema este sa o abordam logic. Tocmai de aceea, cei mai multi dintre noi nu au invatat niciodata sa-si asculte vocea aceea intuitiva, sa fie atenti la sentimentele interioare, sa incerce sa descifreze visele. Este nevoie de un efort constient pentru a depasi sentimentele de naivitate atunci cand incepi sa investighezi astfel de lucruri. Cu toate acestea, cei mai multi dintre noi isi pot aminti de un moment anume cand am dat atentie acelei voci micute din interior in defavoarea logicii sau cand am refuzat sa o ascultam si acum regretam ca n-am facut-o. Invata sa ai incredere in propria intuitie.

  • Iubirea de sine inseamna egoism

Copii fiind constiinta de sine se schimba de la a fi parte dintr-un intreg mare la cea a sentimentului de separare, care este o forma a egoului. Atunci suntem invatati ca iubirea de sine este rea, ca iubirea de sine inseamna egoism. Suntem incurajati sa spunem membrilor familiei „Te iubesc” insa nu si altora si crestem gasindu-ne defecte fizice, emotionale sau mentale. Incearca urmatorul lucru: uita-te in oglinda si spune cu voce tare, „Te iubesc”. Multor oameni le este greu sa faca asta. Insa e un pas crucial in onorarea Divinitatii si intelegerii a modului in care suntem cu totii conectati.

Facebook Comments