Florin Tripa: „Prin restituirea taxelor auto se repară o nedreptate”   

Florin Tripa: „Prin restituirea taxelor auto se repară o nedreptate”  

Florin Tripa: „Falcă vrea să taie salariile arădenilor, ca să aibă ce fura clientela PNL“
Florin Tripa: „Marinel Cionca are ZERO rezultate, în doi ani de când e șef al CJA“
Florin Tripa: ”Cionca sabotează proiectul “Cetatea Ineului” şi eforturile propriului primar”

 Deputatul PSD Arad, Florin Tripa, spune că prin restituirea taxelor auto li se face dreptate românilor care au plătit diferite sume de bani pentru autoturismele deţinute. Prin ordonanţa de urgenţă dată de Guvernul României, oamenii vor primi banii direct fără a mai apela la instanţele de judecată.

„Guvernul României a adoptat o ordonanță de urgență privind restituirea sumelor reprezentând taxa specială pentru autoturisme și autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule și timbrul de mediu pentru autovehicule. Practic, prin această decizie se repară o nedreptate pe care au suportat-o şoferii români în ultimii 10 ani de zile. De altfel românii aşteptau o asemenea decizie prin care taxele să le fie restituite. Este important de menţionat faptul că aceşti bani nu vor fi înapoiaţi în tranşe, ci toată suma o singură dată.  Partidul Social Democart a iniţiat şi susţinut, încă de anul trecut, eliminarea a 102 taxe, prin aşa-numita lege «Dragnea». Am considerat că acest lucru vine în sprijinul cetăţeanului şi eliminăm o formă inutilă de birocraţie. Acum, prin această ordonanţă de urgenţă a Guvernului României, cei care au plătit aceşti bani îi vor primi înapoi în mod direct. Nu se mai pune problema unor acţiuni în instanţă pentru recuperarea banilor, practic vorbim despre o simplificare a acestor proceduri. Este un lucru pozitiv pe care Guvernul României îl pune în practică”, spune Florin Tripa, deputat PSD Arad.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar
    moș crăciun 11 luni

    Foarte bine, dar cei care au apelat la instanțe și au câștigat (în ianuarie, a.c.,de exemplu, dar n-au primit nici un leu până în ziua de azi) ?

  • DISQUS: 0