test

FCC ICIM a pierdut în faţa campioanei Serbiei

FCC ICIM a pierdut în faţa campioanei Serbiei

Caravana TIFF aduce cinci filme multi-premiate la Arad
Cea mai mare colecție de jucării din țară vine la Arad
Aradul găzduiește primul concert din turneul național extraordinar ”Pianul Călător”

FCC ICIM Arad a disputat în Serbia primul joc de pregătire în vederea noului sezon din baschetul feminin românesc. Jucătoarele pregătite de Miljan Medveđ au întâlnit campioana țării vecine, Steaua Roșie Belgrad, într-o partidă în care căpitanul Hadzovic a înscris 20 de puncte.

Pentru primul amical din pre-season, sârbul de pe banca Aradului a ales să înceapă jocul în formula: Hadzovic, Fodor, Harrison, Burdgess și Ciotir. Reunită încă de la începutul lunii august, aversara echipei arădene a început duelul mai bine, reușind să-și adjudece primul sfert la un ecart de 11 puncte. Au urmat trei sferturi echilibrate, dintre care unul adjudecat de galben-albastre.

S-a terminat Steaua Roșie Belgrad – FCC ICIM 83-69, pe sferturi: 29-18, 20-18, 16-19, 18-14. Nu a evoluat niciun minut Adela Mercea, acuzând unele probleme medicale. Pentru arădence urmează a doua confruntare amicală, tot în deplasare, de această dată în Ungaria. Trupa lui Medveđ va înfrunta Peac Pecs pe 18 septembrie, de la ora 19:00 (ora României).

Marcatoarele FCC ICIM: Brankica Hazdovic 20 de puncte, 4 recuperări și 7 pase decisive, Marta Fodor 16 puncte și 5 recuperări, Miljana Dzombeta 10 puncte, A’Lexus Harrison 8 puncte, Leeza Burdgess 7 puncte și 7 recuperări, Anamaria Ciotir 4 puncte, Dora Ardelean 2 puncte și 5 recuperări, și Teodora Neagu, autoare a 2 puncte. (baschetarad.ro)

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0