test

Ducesa de Cambridge a strălucit din nou cu tiara preferată a Prințesei Diana

Ducesa de Cambridge a strălucit din nou cu tiara preferată a Prințesei Diana

Prinții William și Harry, despre Prințesa Diana la 20 de ani de la moartea acesteia
Prințul Harry: „Chiar dacă aș fi rege, aș merge să îmi fac singur cumpărăturile”
Lucruri mai puțin știute despre Prințesa Diana

Ducesa de Cambridge a participat la o recepție dată de regină la Palatul Buckingham în onoarea diplomaților din Marea Britanie. Kate Middleton a ales să accesorizeze ținuta cu tiara preferată a Prințesei Diana, scrie Daily Mail.

Kate, 36 de ani, i s-a alăturat soțului prințul William, 36 de ani, Reginei și ducilor de Cornwall pentru recepția diplomatică, o petrecere în care e ținuta albă este obligatorie pentru femei, și care este unul dintre cele mai importante evenimente din calendarul familiei regale.
Kate a fost uimitoare într-o rochie elegantă, albă, până la pământ, din voal, cu pietre strălucitoare aplicate. Pe cap, soția prințului William a ales să poarte tiara care i-a aparținut prințesei Diana și care a fost favorita acesteia pentru evenimentele la care participa. Uimitoarea Cambridge Lover’s Knot Tiara a fost creată pentru Regina Maria în 1914 de către Casa Garrand din perle și diamante deja deținute de familia ei. Diadema a fost realizată după o bijuterie asemănătoare care îi aparținea bunicii ei, Augusta of Hesse, și care acum se află într-o colecție privată necunoscută.
Uimitoarea Cambridge Lover’s Knot Tiara a fost creată pentru Regina Maria în 1914 de către Casa Garrand din perle și diamante deja deținute de familia ei. Diadema a fost realizată după o bijuterie asemănătoare care îi aparținea bunicii ei, Augusta of Hesse, și care acum se află într-o colecție privată necunoscută.
Kate a purtat celebra tiară și cu alte ocazii, atrăgând atenția presei de fiecare dată când a apărut cu ea. La recepția de marți seara, în conformitate cu dress-codul, Regina și Camilla au purtat fiecare rochii de culoare albă și pe cap au avut diademe. Ducesa de Cornwall a purtat tiara Boucheron, care i-a aparținut odinioară Reginei Mamei, în timp ce regina a optat pentru o altă piesă din colecția regală.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0