CS Universitatea Arad încheie anul cu un bilanţ excelent

by Sorin Haut

Clubul Sportiv Universitatea Arad şi-a făcut bilanţul pe anul 2018. Gruparea manageriată de Ovidiu Șerban a făcut un salt important față de anii precedenţi, dublându-și practic rezultatele cu care s-a punctat la nivel naţional.

Per total, au fost 158 de clasări pe podium, la campionate mondiale, europene, balcanice, universitare sau naţionale, cupe şi openuri europene sau Gimnaziade. 51 de medalii de aur, 60 de argint şi 48 de bronz e „zestrea” studenţilor de la CSU, cu secţiile de atletism (antrenori Constantin Miclea, Margareta Barbu şi Gabriel Boga) gimnastică aerobică (antrenori Ramona Haidu, Elena Odorog, Damaris Pană, Denisa Maxinan, şah (antrenor Rusalim Ardelean), judo (antrenor Mihai Telechi) şi rugby (antrenori Marian Grindei şi Constantin Miu).

„Sunt 220 de rezultate ce ne-au adus punctele unei clasări printre cele mai bune zece cluburi din ţară. Mi-este greu să-i enumăr pe toţi sportivii medaliaţi sau cu clasări bune, dar suntem mândri de ei şi ne punem mari speranţe în evoluţii din ce în ce mai bune în anii ce urmează”, spune Ovidiu Şerban.

Ovidiu Şerban are în plan, pentru anul viitor, înfiinţarea unei secţii de volei, purtându-se negocieri în acest sens cu un club din Arad, iar la prima secţiune de proiecte de la Centrul Cultural Municipal Arad se va înscrie şi CS Universitatea, pentru o finanţare a echipei de rugby.

„Legea a devenit clară şi de acum se pot da salarii din bani publici. Dacă rezolvăm această problemă la Arad, vom face tot posibilul să devenim din nou tari la rugby, mai ales că Timişoara este în picaj în această parte a ţării”, e de părere şeful clubului universitar.

Facebook Comments