Daniela Dodean, a doua performeră în liga franceză!

Daniela Dodean, a doua performeră în liga franceză!

Consilierul Florin Mariș a demisionat din CLM
Ministrul de Interne, Carmen Dan: ”Îi felicit pe cei care au intervenit la Arad pentru gestionarea situaţiei produsă de intemperii”
Sume impresionante confiscate de la profesori, în dosarul „Diplome de licenţă fără studii”

Jucătoarea arădeană de tenis de masă a încheiat cu brio sezonul din Franţa, Daniela Dodean-Monteiro numărându-se printre remarcatele campionatului. Sfert-finalistă în Liga Campionilor, cu Saint Quentin, Dana e vicecampioană a Hexagonului, echipa sa terminând a doua stagiunea, cu 27 de puncte, la cinci lungimi în spatele campioanei din Metz, echipă pentru care evoluează buna sa prietenă şi colegă de naţională, Eliza Samara. Jucătoarea noastră ocupă un excelent loc 2 într-un clasament al victoriilor individuale, Dodean câştigând 12 dintre cele 17 meciuri jucate, fiind devansată doar de asiatica Fu Yu, de la campioana Metz, cu 18 victorii din 23 de meciuri disputate.
În Top 5 o găsim şi pe colega de echipă a Danei de la Saint Quentin, Zheng Jian, cu 10 victorii din 12 meciuri. Arădeanca de la CSM ocupă locul 5 în ierarhia procentului de victorii în liga franceză, 70,6%. Interesant e că din cele 5 performere ale sezonului, Daniela Dodean e singura europeancă, celelalte patru având ochii oblici, asiatice de origine! Altfel, Dana e în linie dreaptă cu pregătirile, în vederea Campionatelor Mondiale de la Dusseldorf (Germania), programate în perioada 29 mai – 5 iunie.
Foto: facebook

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0