Dana Rogoz, la Festivalul de film de la Cannes

by Dana B.

Dana Rogoz, la Festivalul de film de la Cannes, ajuns la ediția 70, care se desfășoară zilele astea în Franța. Dacă altădată le-a atras atenția fanilor cu mesajele interesante postate pe blogul personal, de data asta ținuta ei a fost admirată de toți cei care o cunosc.

Dana Rogoz, la Festivalul de film de la Cannes, într-o ținută care a atras numai laude din partea fanilor ei. Vedeta a postat pe contul de socializare o imagine, alături de care a scris un mesaj.

Azi am vazut „Nelyubov” (Loveless) al lui Andrey Zvyagintsev, care este in competitia oficiala de anul acesta, si este minunat. Urmeaza o seara de gala, asa ca fug sa ma pregatesc!”, a scris Dana Rogoz pe Facebook. Ce frumoasa e bluza! ? ai purtat-o si cand ai tinut speech-ul de multumire la DD„, „Vai, să nu te recunosc”, „O ținută care te caracterizează, îți vine perfect”, „Așteptăm noutăți de acolo”, au comentat prietenii virtuali.

Vedete din întreaga lume se găsesc zilele acestea la Cannes, unde are loc celebrul festival de film, ajuns anul acesta la ediția cu numărul 70. Timp de 11 zile, cinefilii își vor îndrepta atenția către stațiunea din sudul Franței, care se transformă în cetatea filmului.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments