test

Ce mai inventează hoții: a „împrumutat“ telefonul victimei ca să-l… încarce

Ce mai inventează hoții: a „împrumutat“ telefonul victimei ca să-l… încarce

19 noiembrie – Ziua internaţională de prevenire a abuzului asupra copilului
Actorul Bill Cosby, condamnat la 10 ani de închisoare
Oana Lis, agresată în autobuz

Miercuri, 5 Decembrie a.c., în jurul orei 21.30, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, aflat în serviciu de ordine și siguranță publică, a fost sesizat de către un cetățean, despre faptul că, în timp ce se afla într-un local din centrul municipiului Arad, a fost rugat de către o persoană de sex masculin, pe care îl cunoștea din vedere, să-i împrumute puțin telefonul mobil, deoarece trebuie să contacteze un prieten, iar bateria telefonului personal s-a descărcat.

Persoana vătămată l-a crezut pe cuvânt și i-a înmânat telefonul mobil, considerând că face o faptă bună. Profitând de neatenția proprietarului, bărbatul care a solicitat telefonul, a dispărut cu tot cu acesta.

Jandarmii au plecat de urgență în căutarea persoanei în cauză și după câteva minute, l-au interceptat pe strada 6 Vânători din Arad. La verificările efectuate, jandarmii au găsit telefonul mobil asupra acestuia. Bărbatul a  declarat că a luat telefonul doar pentru a-l încărca, ulterior urmând să-l înapoieze proprietarului.

Având în vedere că ,,Abuzul de încredere constituie infracțiune conform prevederilor Codului Penal, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, iar telefonul a fost restituit persoanei vătămate.

 

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0