Zina Dumitrescu a rămas fără parastas la un an de la moarte

by Cristian Dobre

Zina Dumitrescu s-a stins din viață în urmă cu un an, într-un azil, acolo unde fiul ei a dus-o în 2012. „Mama modei româneși” nu a avut parte de o slujbă de pomenire, așa cum ar fi fost normal, spre regretul celor apropiați.

La vârsta de 82 de ani, mama Zina a murit pe patul azilului, fiind condusă pe ultimul drum de către fiul său și apropiați. Apoi însă, Cătălin a vândut proprietățile moștenite de la mama sa și s-a mutat cu familia în Timișoara. De atunci, nu a mai putut fi contactat.

O prietenă a Zinei a dezvăluit pentru Impact că este „un băiat extrem de inteligent, dar total nepoliticos, cu un caracter agresiv”.

„Pe când era copil, mama sa era tot timpul plecată în turnee și de aceea nu au avut deloc o relație apropiată. Zina s-a chinuit mai apoi să recupereze timpul și să se apropie de Cătălin, dar nu a fost cu putință. Plângea de fericire când era vizitată la azil de fiul ei. Nimeni nu mai știe nimic de el, nu a vrut să țină legătura cu nimeni, chiar dacă noi ne-am fi dorit să îi rămânem aproape, să ținem legătura, să facem evenimente frumoase în memoria mamei lui”, a mai spus femeia despre Cătălin, pentru sursa citată.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments