Zi de naștere cu peripeții pentru Daniel Buzdugan

by Cristian Dobre

Ceea ce ar fi trebuit să fie o zi de naștere normală pentru Daniel Buzdugan, s-a transformat într-o cursă contra cronometru pentru eliberarea unui buletin la urgență, care să-i folosească în călătoria pe care colegii de la Radio ZU i-au făcut-o cadou.

Daniel Buzdugan, care a împlinit 45 de ani, tocmai ce-și pierduse actul de identitate în weekend-ul petrecut la Cluj.   La nici 24 de ore de la neplăcutul incident, Buzdu a aflat de la Mihai Morar și Emma, că în mai puțin de 4 ore are avion spre Roma. Două bilete de avion și câteva ore el cu el în Capitala Italiei. Acesta a fost cadoul pe care Buzdu l-a primit anul acesta de la colegi.

„23 septembrie părea a fi o banală zi de naștere, din viața mea. Am plecat către radio dimineața la prima oră fără a ști absolut nimic despre marea surpriză, pe care mi-o pregătiseră colegii mei: un bilet dus întors în aceeași zi la Roma… doar că nu mai aveam buletinul, mi-l pierdusem în weekend la Cluj”, explică Buzdu.

„Cu ajutorul unor oameni sufletiști am reușit să îmi fac buletin nou într-o oră și să prind zborul de 12.50. În aeroportul Fiumicino – l-am cunoscut pe Eugen, care aștepta pe cineva, m-a salutat și a spus că mă poate duce cu mașina lui până în centrul Romei. Aflând pe drum că este ziua mea și povestindu-i toată istoria venirii mele la Roma a zis că nu se poate să nu vorbească cu prietenii lui italieni, care dețineau un aerodrom și să-mi aranjeze o plimbare cu elicopterul deasupra Romei. Așa am avut parte să-l întâlnesc pe Claudio actor, pilot, care a jucat și în James Bond. Vreau să mulțumesc din inimă tuturor pentru una din cele mai spectaculoase zile din viața mea”, povestește Daniel Buzdugan.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments