Zeci de migranți umblă nestingheriți pe străzile Aradului

by Adrian Pavel

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad au depistat, în cadrul unor acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale, într-un cartier din Municipiul Arad, douăzeci și patru de cetăţeni străini care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad în cooperare cu reprezentanţii Inspectoratului General pentru Imigrari au desfăşurat acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă.

Pe parcursul misiunii, au fost identificați, într-un cartier din Municipiul Arad, douăzeci și patru de cetăţeni străini, care nu îşi justificau prezenţa în zonă

În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din Siria, solicitanţi de azil în ţara noastră.

După finalizarea tuturor verificărilor, solicitanţii de azil vor fi îndrumaţi să se întoarcă în Centrele Regionale de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil din ţară unde sunt cazaţi şi înregistraţi.

În perioada următoare, în zona de competenţă a judeţului Arad vor continua acţiunile în sistem integrat cu participarea tuturor structurile M.A.I. pentru prevenirea activităţilor de migraţie ilegală.

Facebook Comments