ZECI DE FAMILII AU PARTICIPAT LA PROIECTUL „FARMECUL COPILARIEI“

by Cosmin Mihuta

Zeci  de familii s-au întrecut în realizarea de platouri haioase. Copiii, alături de părinţi şi bunici au realizat platouri haioase şi sănătoase. Competiţia s-a desfăşurat în week-end, în Parcul copiilor, iar părinţii au avut posibilitatea de a crea alături de cei mici aranjamente din fructe şi legume, precum morcovi, banane, kiwi, mere, pere, brocolli, salată, struguri, castraveţi, roşii, ciuperci, ardei etc.  Cu ajutorul produselor au fost transpuse personaje din poveste sub forma unor aranjamente gustoase: prinţese, roboţi, supereroi, dar şi animale. Toţi participanţii au primit premii, iar cele mai haioase platouri au fost premiate de organizatori fiind acordate cinci diplome pentru cel mai frumos, cel mai haios, cel mai copilăros, cel mai creativ şi cel mai sănătos platou. ,,Ne dorim ca prin aceste activităţi să promovăm un stil de viaţă sănătos, să-i mobilizăm pe cei mici, precum și adulții  să petreacă cât mai mult timp împreună în aer liber”,  a spus Mariana Cismaşiu, consilier municipal, iniţiatorul proiectului.

Organizatorii au pregătit pentru luna august, de Zilele Aradului, un program special, astfel că în data de 17 august se va desfăşura  acțiunea Minimaratonul copiilor, iar  în 24 august  va avea loc concursul Miss şi Mister Copilărie.

Farmecul Copilăriei este un proiect susţinut financiar şi organizat de Primăria Municipiului Arad, în fiecare duminică, în Parcul Copiilor din Arad.

Facebook Comments