Zece mii de persoane, în prima zi a Paradei Clătitelor (FOTO)

by Paul Anghel

Zece mii de persoane au fost prezente, sâmbătă, în prima zi a Paradei Clătitelor de la Moneasa. Cea de-a XVII-a ediție a evenimentului a adunat în stațiunea arădeană foarte multă lume.

Standurile cu clătite au fost luate cu asalt de cei prezenți la Moneasa, dar și cele cu mânăruri specifice acestui eveniment. Micii, grătarele, ceaunele cu fasole și tocănițe au ținut companie arădenilor care au petrecut ziua de sâmbătă în stațiunea Moneasa.

Pentru duminică se așteaptă ca 20.000 de persoane să fie prezente la eveniment. Primarul comunei Moneasa, Ioan Nuțu Herbei spune că festivalul este o reușită, deși au existat anumite intenții de a marginaliza evenimentul. „Cei de la PNL și Consiliul Județean Arad au încercat să marginalizeze acest festival. Au cerut să nu permitem amplasarea standurilor primăriilor din județ și ale partidelor politice. Era absurd să acceptăm așa ceva. De altfel, liberalii nici nu au fost prezenți cu stand. Mă bucur că această ediție este o reușită, deși a existat o opoziție din partea CJA. Sâmbătă au fost prezenți 10.000 de oameni, iar pentru duminică ne așteptăm la 20.000 de persoane. Mă bucură faptul că foarte mulți arădeni se simt bine și că au ales să petreacă acest sfârșit de săptămână la Moneasa”, a declarat Ioan Nuțu Herbei, primarul comunei Moneasa.

Duminică, în faţa publicului vor evolua: ansambul Cununiţa, Mile Povan, Ioana şi Dragoş Pricop, Petrică şi Ramona Viţa, Fraţii Petreuş, Formaţia Today şi Raoul.

Facebook Comments