Zăbraniul şi-a aflat şi a doua adversară de la baraj. Ezeriş va reprezenta Caraşul

by Sorin Haut

Liga a IV-a Caraș-Severin are o nouă campioană, anunţă radiotimisoara.ro. Este vorba despre Progresul Ezeriș, liderul din Zona Oravița, singura grupare din acest eșalon care și-a asumat respectarea protocolului medical impus de autorități. Până luni, la orele prânzului, se știa că laureata județului va fi decisă printr-un baraj între primele două clasate din această serie, dar în cele din urmă Voința Lupac a făcut un pas înapoi, mai menţionează sursa mai sus citată. Gruparea din Lupac a trimis o adresă la AJF în care a comunicat faptul că întâmpină dificultăți în programarea jucătorilor la testarea Covid. În ședința Comitetului Executiv al AJF de la mijlocul săptămânii trecute, atât Ezeriș cât și Lupac au convenit să dispute un baraj pentru stabilirea campioanei.

Primul meci s-ar fi desfășurat pe terenul „croaților”, joi la ora 18.00. Ar fi urmat și o manșă retur, la Caransebeș, doar în cazul în care gazdele ar fi câștigat această primă întâlnire.  Din Seria Caransebeș, niciuna dintre echipe nu și-a asumat respectarea protocolului medical, care impune testarea echipelor înaintea disputării meciurilor, fie ele amicale sau oficiale. E cazul liderului Rapid Buchin și a formației clasate pe locul al treilea, Magica Caransebeș, singurele formații care se aflau în „stand-by” până miercurea trecută.

A doua clasată din această serie, Șoimii Oțelu Roșu, a comunicat de mai multă vreme că nu are posibilitatea de a se angrena într-un eventual baraj pentru stabilirea campioanei. Progresul Ezeriș urmează să se dueleze la barajul de promovare în Liga a III-a cu echipele campioane din Arad (Victoria Zăbrani) și Gorj (Știința Turceni). (sursă: radiotimisoara.ro)

Facebook Comments