Zăbraniul nu îşi cunoaşte încă adversarele de la barajul de promovare

by Sorin Haut

Dacă Asociația Județeană de Fotbal Arad a simplificat lucrurile prin „înghețarea” Ligii a 4-a și decretarea Victoriei Zăbrani drept campioană județeană, în Gorj și Caraș-Severin, de acolo de unde trebuie să vină adversarele arădenilor de la barajul de promovare din Liga a III-a, lucrurile nu sunt clare deloc. În fiecare dintre cele două județe există un grup de 3-4 echipe care speră la câştigarea campionatului.

AJF-urile nu au luat, încă, vreo decizie legată de actuala stagiune şi cel mai probabil se aşteaptă data de 15 iulie, respectiv posibile relaxări în ceea ce privește protocolul pe sănătate, pentru a lua decizia finală. În Gorj, titlul de campioană se decide în trei, între Știința Turceni, 37 de puncte, Petrolul Bustuchin, 32 și Vulturii Fărcășești, 31.

În Caraș-Severin, Progresul Ezeriș are 39 de puncte, urmată de Voința Lupac, cu 33 de puncte, dar şi un meci mai puțin disputat. În Caransebeș, Rapid Buchin e prima și are 31 de puncte, iar Șoimii Oțelul Roșu și Magica Caransebeș împart poziția a doua, ambele cu câte 27 de puncte.

Facebook Comments