Zăbraniul a remizat cu Ezeriş, în primul meci al barajului

by Sorin Haut

Campioana județului Arad, Victoria Zăbrani, a remizat pe stadionul Michael Klein” din Hunedoara, în primul meci al barajului pentru promovarea în Liga a III-a. Prima adversară a formaţiei pregătite de Dorel Mutică a fost campioana din Caraș Severin, Progresul Ezeriș. După o primă repriză anostă, fără să se consemneze nimic notabil, partea a doua a fost mult mai animată. Cărăşenii au trecut în avantaj din minutul 50, când Keda a marcat cu capul, din mijlocul careului. Arădenii nu au cedar şi au egalat cu un sfert de oră înaintea finalului, în urma unui penalty scos de Ghergar, împins în careu.

Învinşi la penalty-uri…

Zele a transformat precis de la punctul cu var și stabilea scorul final după 90 de minute, 1-1.  Pentru a exista, totuşi, o departajare dacă cele două echipe vor încheia mini-turneul de baraj la egalitate de puncte, s-a trecut la loviturile de departajare, câştigate de Ezeriş cu 2-1. Doar Zele a fost exact şi la loteria loviturilor de la 11 metri, Mandache, Ghergar, Iorgovan şi Hodan ratând!

Meci decisiv cu Turceni

Miercuri, Victoria Zăbrani înfruntă cealaltă adversară de la baraj, Știința Turceni, campioană a judeţului Gorj.  Dorel Mutică i-a folosit, în acest prim joc, pe următorii: Mitrea – Iova, Pașcu, Bier, Topai – Mandache, Vasilca, Kocsis, Mandache – Zele – Ghergar. Au mai jucat: Hodan, Moisă şi Iorgovan.

Facebook Comments