Will Smith va lansa o carte de dezvoltare personală

by Dana B.

Actorul american Will Smith va lansa o carte de dezvoltare personală inspirată de propria viaţă şi s-a asociat în acest proiect cu bloggerul Mark Manson, potrivit contactmusic.com.

„Scriu o carte! Am experienţă acumulată în ani şi ani despre care vreau să vorbesc şi în sfârşit voi scrie o carte pentru voi”, a transmis actorul în vârstă de 49 de ani pe contul său de pe reţeaua de socializare online Instagram.

Recent, Will Smith a declarat că, deşi a avut parte „de bani, sex cât a dorit, admiraţie”, „nimic nu te face mai fericit decât să poţi să îi ajuţi pe ceilalţi”.

Actorul şi cântăreţul Willard Christopher „Will” Smith, născut în 1968, a cunoscut succesul în lumea filmului odată cu serialul „Prinţul din Bel Air/ The Fresh Prince of Bel-Air” (1990). Pentru rolul pugilistului Muhammad Ali (Cassius Clay), din filmul „Ali” (2001), Will Smith a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor principal. Will Smith a jucat, de asemenea, în „Băieţi răi/ Bad Boys I şi II” (1995 şi 2003), în franciza „Bărbaţi în negru/ Men in Black”, în „Ziua independenţei/ Independence Day”, „În căutarea fericirii/ The Pursuit of Happyness” (2006) – alături de fiul său, Jaden Smith -, pentru care a primit a doua nominalizare la premiul Oscar, „Legenda vie/ I Am Legend” (2007), „Hancock” (2008) şi „Şapte suflete/ Seven Pounds” (2008). În filmul „1.000 post Terra/ After Earth”, de M. Night Shyamalan, Will Smith a jucat din nou alături de fiul său, Jaden Smith.

 

Sursa: mediafax.ro

Facebook Comments