Weekend plin de evenimente pentru polițiștii de la rutieră

by Andreea Radu

Polițiștii rutieri au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe persoane care au încălcat legislația rutieră.

Pe raza muncipiului, polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu au depistat un bărbat de 53 de ani, din Șiria, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Poetului, fără a deține permis de conducere și sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,96 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Cu o alcoolemie de 0,49 mg./l. alcool pur în aerul expirat a fost depistat de polițiștii Secției 2 Micălaca un tânăr din 27 de ani, din Sântana, în timp ce conducea un autoturism pe strada Digului.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

La data de 10 august a.c., polițiștii de Pâncota au depistat un tânăr de 17 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În aceeași zi, în Șepreuș, polițiștii au depistat un bărbat de 36 de ani, în timp ce conducea un moped neînregistrat și fără permis de conducere.

Tot fără permis de conducere au mai fost depistați: pe D.J. 682 (Zădăreni), un bărbat de 40 de ani, din Felnac, și pe raza localității Arăneag, un tânăr de 27 de ani, din Târnova, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat.

Toți cei în cauză sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere.

Facebook Comments