Vrei să-ți facă primăria curat în fața blocului? Fă o cerere la PNL Arad și se rezolvă

by Cosmin Mihuta
Please follow and like us:

Celebra acțiune „Curăţenia de primăvară” este în plină desfășurare la nivel de municipiu, începând din 17 februarie și până la începutul lunii aprilie. În aceste zile, asociațiile de proprietari din zonele în care încă nu s-a făcut curățenie sunt chemate să depună cereri către Primăria Arad – Serviciul Edilitar, pentru ca spațiile verzi din jurul blocurilor să fie cuprinse în cadrul acestei acțiuni.

Numai că, surpriză, cererile cu pricina nu trebuie depuse la sediul Primăriei Arad. Nici vorbă, primăria și-a deschis mici puncte de lucru în toate cartierele, în sediile PNL. După cum se poate vedea și din anunțul de mai jos, asociațiile de proprietari trebuie să depună cererile la sediul PNL, unde probabil li se va comunica și cu cine trebuie să voteze la alegeri, dacă vor să scape de gunoaiele din fața blocului, dacă vor spații verzi îngrijite, iarbă tăiată, copaci toaletați și așa mai departe.

Este incredibil unde s-a ajuns (și) în această campanie, cum a fost transformată Primăria Arad în unealtă electorală a unui partid politic. Am văzut același tip de abordare și în 2008, 2012 sau 2016, dar cu trecerea timpului am sperat că politicienii „de dreapta“ vor evolua. Din păcate, Aradul, din acest punct de vedere, rămâne un Teleorman al vestului, în care partidul stat folosește instituțiile publice în campania electorală.

 

 

Facebook Comments