Vrei mai multe aprecieri și vizionări în social media? Iată câteva sfaturi utile care te vor ajuta

by Andreea Radu

Majoritatea oamenilor au creat conturi pe toate rețelele de socializare și și-au personalizat postările pe care le distribuie. În ziua de astăzi, pasiunile oamenilor și afacerile lor se regăsesc, și ele, în social media. Există nenumărați artiști plastici, de exemplu, care aleg să își promoveze arta cu ajutorul internetului sau diferiți antreprenori care își prezintă produsele și serviciile pe conturile lor de social media.

Astfel, ei își lărgesc publicul țintă fiind prezenți în online, dar nu este de ajuns să îți creezi un cont pe rețelele de socializare și atât. Pentru a te bucura de un număr cât mai mare de aprecieri și pentru a-ți menține vizibilitatea în feed-ul oamenilor este nevoie să ai în vedere câteva strategii simple.

Descoperă, în continuare, câteva sfaturi utile ce te vor ajuta să ai mai multe aprecieri și vizionări pe conturile tale de social media:

Fă-ți un plan

Secretul unui cont care se bucură de un număr mare de aprecieri, comentarii și urmăritori este conținutul de calitate. În primul rând, pozele și videoclipurile pe care le postezi își pot asigura like-urile prin calitatea lor, culorile vii și claritatea unei fotografii va fi mai vizibilă în feed și, astfel, are mai multe șanse să fie apreciată.

În al doilea rând, pentru a-ți crește numărul de vizionări în profil trebuie să postezi des. Deși pare complicat, un plan bine stabilit poate fi de mare ajutor. Spre exemplu, în loc să postezi mai multe fotografii în aceeași zi, alege să postezi una pe zi. Poți încerca să îți alegi o zi pe săptămâna în care să îți planifici viitoarele postări, astfel nu vei mai pierde timp zilnic gândindu-te ce să postezi în ziua respectivă.

Fii mereu prezent

Pentru ca profilul tău de social media să se bucure de popularitate nu ai nevoie de un echipament complex, ci doar de un telefon performant de care să te folosești zilnic. De asemenea, asigură-te că alegi un telefon potrivit pentru tine și pregătește-te să faci poze și videoclipuri în toate momentele zilei, pentru a le transforma rapid în story-uri sau reels-uri, ce îți vor asigura un număr mai mare de vizionări ale profilului. Pe Altex.ro poți găsi diferite modele de telefoane performante potrivite pentru gusturile fiecăruia.

Pentru a-ți asigura și menține numărul de urmăritori și aprecieri trebuie să fii spontan, să surprinzi diferite cadre din viața de zi cu zi prin care să îți  pui amprenta în conținutul pe care îl distribui. Oamenii apreciază postările prin care este evidențiată autenticitatea persoanei din spatele ecranului. De asemenea, răspunsurile rapide la mesaje sunt recomandate. De exemplu, dacă îți promovezi un anumit produs pe social media, clientul va fi satisfăcut dacă va putea primi răspunsuri cât mai repede la întrebările pe care le are. La doar o notificare distanță, telefonul te poate ajuta să fii mereu prezent și pregătit să discuți cu clienții și urmăritorii tăi.

Astfel, cu ajutorul unui plan bine stabilit al postărilor și prin prezența ta constantă pe rețelele de socializare îți poți asigura un număr mai mare de aprecieri și de vizionări pe profilul tău. Răbdarea este și ea importantă în acest proces, deoarece poate dura un timp până la formarea unei audiențe.

 

Sursa foto: Pexels.com

 

 

Facebook Comments