Vladimir Drăghia, fascinat de Zora Alaia

by Cristian Dobre

Vladimir Drăghia, prezentatorul emisiunii “FanArena”, își împarte timpul, de când s-a întors din Republica Dominicana, între televiziune și familie. Câștigator al primului sezon “Exatlon”, acesta a resimtit din plin lipsa familiei în perioada competiției.

Îndragostit pana peste cap de sotia sa, Alice, și fermecat, pur și simplu, de fiica lor, Zora Alaia, Vladimir mărturisește că este uimit, în fiecare zi, de evoluția micuței.

Zora mă uimește cu fiecare pas pe care îl face în dezvoltarea ei, ma uimeste ca, spre deosebire de oamenii pe care-i am în jurul meu, ea este singura care castiga lupta eterna cu gravitația, cu anii, cu tot! Tot organismul ei, ea toată înfloreste in timp ce noi, toti ceilalti, ne chircim, ne indoim, ne aplecam spre pământ. Cu toate lucrurile astea mă uimește Zora!’, mărturiseste Vladimir.

Implicat sută la sută în cresterea Zorei, Vladimir trăiește la intensitate maximă fiecare faza pe care micuta o parcurge, și încearcă să nu rateze niciun moment al devenirii’ ei. Este incredibil să ajungi să conștientizezi etapa asta, să înțelegi ce înseamna nasterea, creșterea unui copil. N-are cum să nu te emoționeze fiecare pas pe care-l face copilul tău, spune Vladimir.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments