Vladimir Drăghia a ieșit din spital. Ce mesaj a transmis fanilor

by Cristian Dobre

Zilele trecute, Vladimir Drăghia s-a accidentat pe pârtie, așa că a avut nevoie de îngrijiri medicale. Din fericire nu a fost ceva foarte grav. Actorul a postat un mesaj pe contul de socializare în care le mulțumește tuturor pentru susținere și mesaje.

Vladimir Drăghia s-a pozat în hotelul în care este cazat, alături de fiica lui, Zora. Acesta este bandajat la genunchiul drept și le-a declarat fanilor săi că se simte bine.
„Sunt bine. Am câteva copci la genunchi, nimic mai mult. Nu am vrut să vă îngrijorez. M-am gândit că dacă vedeți că postez din ambulanță, nu are cum sa fie ceva grav. Nu? 🙂 Vă mulțumesc pentru grijă. Sunt pe mâini bune, după cum vedeți. :-)”, a scris Vladimir Drăghia pe pagina sa. „Anul ăsta am mers la săniuș și a fost muuult mai distractiv decât mă așteptam. Avem nevoie doar de o pantă și o modalitate de a aluneca pe ea, pentru a vedea cum toți oamenii, de fapt, în cea mai mare parte a timpului, doar joacă roluri de adulți. Am încercat să mă dau și cu placa, pentru că mereu mi s-a părut că arată mai cool chipamentul, dar tebuie să recunosc că prefer să schiez. Mai ales după ce mi-am rupt mâna, acum câțiva ani, pe placă. :-)’, a scris Vladimir Drăghia pe contul de socializare.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments