Vlad Morar este noul atacant al UTA-ei: „Mă bucur să fac parte din acest proiect”

by Sorin Haut

Conducerea clubului UTA și Vlad Morar au ajuns, astăzi, la un acord, atacantul urmând să îmbrace tricoul Bătrânei Doamne în viitorul sezon al Ligii I.  Născut pe 1 august 1993 în Zalău, Vlad Morar a încheiat junioratul la Universitatea Cluj, pentru care a și debutat la seniori în Liga I. A mai jucat la Petrolul Ploiești, Beitar Ierusalim (Israel), Rapid București, ASA Târgu Mureș, Viitorul Constanța, Panetolikos (Grecia) și FC Voluntari. Cu echipa constănțeană a trăit cea mai mare bucurie a carierei de până acum, cucerind titlul național în sezonul 2016-2017. Asta după ce patru ani mai devreme savura primul trofeu, Cupa României, câștigată cu Petrolul Ploiești, pentru care a jucat și în Europa League.

”Mă bucur să fac parte din acest proiect, abia aștept să îi dăm drumul la treabă”, a mărturisit Vlad Morar, care a explicat motivul determinant pentru care a ales UTA și a vorbit despre ce își propune la Arad: ”În primul rând acești suporteri minunați ai UTA-ei, îmi doresc să revină cât mai repede lângă fotbal. Sper să facem o treabă cât mai bună, mi-aș dori să ajungem în play-off. Vom munci să ducem echipa unde îi e locul”.

”Este unul din jucătorii cu care am demarat mai demult discuții în perspectiva sezonului de primă ligă. Are calitate incontestabilă, vine să facă o concurență bună la jucătorii pe care deja îi avem în compartimentul ofensiv, unde stăm foarte bine”, a punctat Laszlo Balint.

”Sunt convins că va aduce un plus în jocul UTA-ei, Gyuszi Balint l-a dorit foarte mult”, a conchis Bogdan Apostu. impresarul care a intermediat transferul. (uta-arad.ro)

Facebook Comments