Vlad Gherman a fost asaltat de o mulțime de mesaje răutăciose

by Cristian Dobre

Vlad Gherman a fost asaltat de o mulțime de mesaje răutăciose, după ce s-a lovit la cap. Actorul crede că internauții se bucură pentru răul de care are parte.

Vlad Gherman, actorul din ”Sacrificiul”, deși are un stil de viață cam agitat, știe cum să își facă timp să țină legătura și cu fanii săi, pe care îi amuză sau îi informează despre ceea ce se întâmplă în viața sa.

Acest lucru s-a întâmplat și recent, când iubitul Cristinei Ciobănașu și-a dorti să le danseze celor care îl urmăresc pe Instagram pentru a-i bine dispuse, însă, din păcate, rezultatul a fost altul.

În timp ce făcea câteva mișcări de dans cam lascive, Vlad Gherman s-a lovit la cap, însă, chiar și așa, a decis să publice totul pentru amuzamentul fanilor.

Vlad Gherman a fost asaltat de mesaje răutăciose, după ce s-a lovit

Ei bine, după cele văzute, deși are mulți urmăritori, se pare că aceștia se împart în două categorii: unii care îl plac și alții care nu fac asta. Astfel că, în urma clipului video în care s-a lovit, Vlad a primit o mulțime de mesaje la care nu s-ar fi așteptat, prin care ”fanii” și-ar arătat entuziasmul în urma celor întâmplate.

”Mi se pare foarte tare, căci după video-ul ălă, unde m-am lovit, toată lumea a reacționat foarte bine. Toți mi-au spus: ”ce mă bucur că te-ai lovit la cap”, a spus Vlad Gherman pe Instagram, după ce a rămas fără replică în fața urmăritorilor săi.

 

Facebook Comments