Vlad Botoș: „USR – principal oponent al PSD în județul Arad”

by Dana B.

Recentele alegeri parțiale organizate în comuna Bocsig, din județul Arad, vin să confirme poziția de unic partid aflat în opoziție autentică față de PSD a Uniunii Salvați România.

Duminica trecută au avut loc alegeri parțiale în comuna Bocsig, ca urmare a pierderii mandatului de către fostul primar, prin decizie definitivă de incompatibilitate. USR Arad a participat la scrutin împreună cu Teodor Miclăuș, profesor și om al locului, care si-a propus să aducă un suflu nou în administrație, prin deschidere spre cetățeni, prin politici publice transparente și eficiente. În urma votului, USR s-a plasat pe locul doi, surclasând partidele clasice precum PNL, PMP și ALDE.

Teodor Miclăuș, candidat USR la primăria Bocsig: ”Am avut o campanie frumoasă, alături de o echipă tânără și inimoasă. M-am regăsit în USR deoarece este un partid nou, care pune preț pe principii și pe corectitudine. Viitorul este al nostru, sunt încrezător că putem construi împreună o alternativă la vechile partide, care să ofere cetățenilor din mediul rural o viață mai bună, printr-o administrație modernă și eficientă.

Vlad Botoș, președinte USR Arad: ”Aceste alegeri vin să confirme faptul că cetățenii sunt  tot mai sătui de vechii politicieni. Consecința este creșterea evidentă a USR în opțiunile electoratului. Chiar dacă suntem un partid tânăr, oamenii au înțeles că reprezentăm singura speranță pentru o Românie modernă, atașată valorilor europene. Vedem cum PSD conduce țara spre prăpastie, în timp ce PNL mimează opoziția, ambele urmărind propriul interes și ignorând oamenii. Rezultatul de la Bocsig arată că locuitorii județului Arad si-au pierdut încrederea în PNL, fiind sătui de apucăturile și politicienii de acolo. În schimb, USR își propune să îmbunătățească în mod real viața cetățenilor, prin implicarea unor oameni corecți și buni profesioniști.

 

Facebook Comments