Vlad Botoș (USR Arad): ”500.000 de semnături strânse pe bune!”

by Andreea Radu

Alianța 2020 USR PLUS a strâns jumătate de milion de semnături de la cetățeni. Mii de membri și simpatizanți USR și PLUS au fost pe străzile României și au strâns pe bune aceste semnături.

În România sistemul electoral pune cea mai mare barieră pentru a candida din UE. Un sistem aberant care va trebui schimbat. Aproape n-am văzut reprezentanți ai altor partide așa că ne putem întreba: unde le strâng? Pe voluntarii noștri i-ați văzut, ați interacționat cu ei, v-au oprit să vă vorbească, să vă spună despre Alianță și să vă ceară semnătura.

Vlad Botoș, președinte USR Arad: „Am încheiat astăzi o primă etapă a drumului pe care am pornit împreună cu colegii de la PLUS. Am reușit să obținem sprijinul a o jumătate de milion de români, oferindu-le cea mai bună listă pe care a avut-o vreodată un partid politic în România.

Am fost organizați, am fost implicați, am trecut peste piedici și greutăți. A trebuit să atacăm decizia BEC pentru a ne câștiga dreptul de a candida. Am fost obligați să demontăm corturile din Arad dar nu ne-am lăsat, am ieșit pe stradă, în piețe, ne-am deplasat în tot județul.

În continuare vom fi tot alături de cetățeni, pentru a le arăta că mai există speranță. România trebuie să meargă spre Europa, este unica alternativă care ne poate aduce civilizație și bunăstare, iar Alianța 2020 USR PLUS este principala opțiune cu adevărat pro europeană. Pe 26 mai, împreună cu voi, mergem la victorie!

Facebook Comments