Vlad Botoș: Reindustrializarea Europei, o necesitate

by Florian Popa
Please follow and like us:

Vlad Botoș, parlamentar european al Alianței USR PLUS, a adresat mai multe întrebări comisarului pentru piață internă, Thierry Breton, cu referire la necesitatea reindustrializării Europei.

Recenta criză indusă de pandemie a pus probleme cu care vechiul continent nu s-a mai confruntat până acum: criza de materiale sanitare, întârzierea aprovizionării cu materii prime, blocarea unor circuite comerciale.

Vlad Botoș, europarlamentar Alianța USR PLUS: „Toți suntem aici pentru un singur scop: o Uniune mai bună, mai prosperă pentru toată lumea, care să funcționeze fără poticneli în orice situații.

În comisia IMCO (piață internă și protecția consumatorului), i-am pus comisarului Thierry Breton o întrebare despre viitorul industriei în Uniunea Europeană, despre cum adaptăm industria pentru a face față provocărilor de orice natură.

Pentru mine, mai ales după această criză medicală, socială dar și economică,  independența industrială a UE a devenit un scop major. Sunt schimbări pe care trebuie să le facem în strategia industrială europeană.

Ne vom asigura că facem tot ce putem pentru a face față provocărilor. Am fost aleși să facem treabă, iar asta facem zi de zi, în orice condiții.

Facebook Comments