Visul frumos s-a terminat: Dinamo o bate pe UTA și arădenii vor juca în play-out!

by Sorin Haut

UTA nu și-a depășit condiția cu Dinamo și deși avea șanse  reale la play-off, a făcut un meci modest in această seară. Rednic a început cu trei fundași centrali de meserie și a dereglat cumva mecanismul defensiv, dar echipa a arătat rău și de la mijloc în sus. Dinamo a fost mai pragmatică și a știut ce vrea, atingându-și scopul. După două ocazii ratate de Pavicic și Gregorio, a venit logic și golul. Era minutul 20, când Gregorio a șutat din interiorul careului, mingea a fost deviată de Conte, l-a păcălit pe Iacob și era 1-0. UTA nu a avut reacție până în minutul  33, când Căpușă a șutat spre vinclu, dar Golubovic a respins. Până la pauză, gazdele mai puteau marca o dată, când Iacob a salvat în fața lui Moura.

Rednic și UTA, mult sub așteptări! Farul și Sepsi – în playoff!

În partea secundă, UTA a preluat controlul jocului, dar arădenii au pasat mult în lateral, fără să pună în real pericol poarta. Dinamo s-a mulțumit să păstreze avansul minim și s-a apărat atent. UTA putea egala, totuși,  prin Trif, care a șutat senzațional de la vreo 25 de metri, lateral stânga, dar portarul gazdelor a scos de sub bară. Căpușă și-a încercat și el norocul, însă a fost seara lui Dinamo, scor final 1-0!  Echipa lui Rednic s-a mulțumit cu puțin și nu a obținut nimic, spre dezamăgirea sutelor de fani veniți la București. În play-off merg Farul, doar egala Botoșaniului și Sepsi, învingătoare dramatic la Ploiești. Hermannstadt, învinsă și ea pe final la CFR Cluj și Universitatea Cluj, marea perdantă, 0-0 la Voluntari, rămân și ele în lupta de jos.

Formații:

Dinamo: Golubovic – Velkovski, Patriche, Homawoo – Gnahore, Pavicic (Ilic) – Moura, Milanov (Iglesias), Bordușanu (Amzăr) – Gregorio (Selmani), Abdullah (Ie).

UTA: Fl. Iacob – Stolnik (Trif), Conte (A. Lopez), Benga – C. Mihai (Vulturar), Joao Pedro (Freitas) – Căpușă, Fabry (V. Morar), Omondi, Micovschi – Luckassen.

Au arbitrat: S. Kovacs (Carei) – la centru, C. Danșa (Satu Mare) și Al. Vodă (Alba Iulia) – asistenți.

Facebook Comments