Viorica de la Clejani, victima unei escrocherii în mediul virtual

by Cristian Dobre

Viorica de la Clejani a răbufnit pe contul de socializare, după ce a aflat că este victima unei escrocherii în mediul virtual. Este vorba despre o pagină care se folosește de numele ei, pentru a promova un produs de slăbit.
Artista le-a transmis internauților un mesaj, în care le cere să fie atenți și să nu creadă tot ce le spune femeia. „Dragii mei, multi dintre voi m-ati intrebat despre aceasta impostoare, care se foloseste de numele meu, pentru a promova si a vinde un anumit produs de slabit, eu va sfatuiesc sa nu intrati in jocul ei Este o minciuna! Eu nu am nicio legatura cu aceasta femeie. Oamenii din ziua de azi sunt in stare sa vanda si pe dracu’ pentru a castiga bani!”, a transmis Viorica de la Clejani.
Joi, 4 aprilie, Viorica de la Clejani a dat anunț, pe contul său de Facebook, că își caută menajeră. Artista a explicat ce anume vrea de la cele care doresc să lucreze pentru ea. „Bună, dragii mei! Vreau să fac un anunț. Caut o femeie serioasă, de încredere, pentru a face menajul casei mele! pentru mai multe detalii, contactați-mă în privat!”, este anunțul făcut de Viorica de la Clejani pe contul său de Facebook.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments