Viorela Filip a sărbătorit nunta de argint

by Dana B.

Una din marile soliste ale ”Epocii de Aur”, dar și profesoară pentru zeci de vedete ale scenei momentului, Viorela Filip și soțul său au sărbătorit sâmbătă căsătorita lor trainică ce a ajuns la momentul nunții de argint.

Ceremonia de reînoire a jurămintelor a avut loc într-o discreție maximă, și a fost marcată printr-o slujbă făcută de duhovnicului familiei și a nașilor de căsătorie. De asemenea petrecerea, la care au participat rude și prieteni apropiați. Interpretă, textieră, profesoară de canto dar și compozitoare, Viorela Filip a fost o mireasă la ”nunta de argint” veselă și elegantă, îmbrăcată de acestă data într-o ținută de mireasă inspirată din tradiția românească, rochie de in și ie tradițională. Viorela Filip și soțul său, de asemenea, profesor de muzică (specializat în saxofon, flaut și doctorand în muzică), Cristian Bârlădeanu  (67 ani) s-au căsătorit pe 27 iunie 1992, iar luna de miere au făcut-o la New York.

”Fericirea are chipul tău” a fost melodia pe care solista i-a dedicat-o profesorului Bârlădeanu

”Fericirea are chipul tău”  a regretatei Mihaela Runceanu, a fost melodia care artista i-a dedicat-o soțului său, la intimul banchet pe care l-au dat în cinstea acestui eveniment. Viorela Filip a mai fost căsătorită, în urmă cu 40 de ani, cu compozitorul Dumitru Lupu alături de care a format pentru câțiva ani un cuplu și pe scene.

Cu o carieră de aproape o jumătate de veac, Viorela Filip este unul dintre cei mai productivi textieri muzicali (a scris pentru Corina Chiriac, Angela Similea, Gabriel Dorobanțu, Mirabela Dauer etc) dar și o profesoară ce a școlit sute de elevi, mulți dovedindu-se cu talent (amintim:Nicoleta Matei, Radu Ille ori Sorana- ex ASIA).

 

Sursa: libertatea.ro

 

Facebook Comments