Vila Monicăi Gabor din Malibu, în pericol să ardă

by Cristian Dobre

Vila Monicai Gabor și a lui Mr. Pink din Malibu este în pericol să ardă, din cauza incendiilor violente din California. Casa a fost cumpărată cu 3,5 milioane dolari, în urmă cu cââiva ani, dar acum valorează 7 milioane de dolari, pe site-urile imobiliare.

Reședința are un living uriaș și alte cinci camere, un apartament pentru oaspeți, șeminee, bar, pereți din sticlă, o sală pentru saună și spa, o piscină exterioară, iar la subsol are o vinotecă încăpătoare.

În total, au fost afectate 92.000 de hectare de pământ, iar aproape 200 (177) de case au fost distruse în urma incendiilor violente care au lovit staţiunea Malibu, printre acestea foarte multe aparţinând unor staruri de la Hollywood.

Casa în care românca noastră locuieşte cu Mr. Pink se află într-un cartier select, nu departe de cea a actorului Gerard Butler, care e devastat. Casa lui a fost făcută deja scrum de foc .

Bilanțul incendiilor din California, cel mai grav din istoria statului, a crescut la 44 de morți, iar alte peste 200 de persoane sunt date dispărute.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments