(VIDEO) Un tânăr din Arad a fost bătut cu bestialitate, de angajații unei firme de pază. Poliția și Parchetul dorm, în continuare

by Andreea Radu

Un tânăr de 22 de ani a fost bătut cu bestialitate în centrul Aradului, de mai mulți angajați ai unei firme de pază. Scenele incredibile, cu bestiile care dau cu pumnii și picioarele în tânărul căzut la pământ, au fost postate pe rețelele de socializare. În imagini apar și „oamenii legii“, mai precis un polițist care îl salută respectuos pe unul dintre agresori. Nu e ceva ieșit din comun, având în vedere ce a devenit poliția arădeană în ultimii ani.

Imaginile au fost prezentate marți seara și de către postul de televiziune Antena 3, care susține că în urma acestui scandal în plină stradă, victima a fost arestată, pe motiv că inițial ar fi înjunghiat un bodyguard. Din păcate, bestiile care dădeau cu picioarele în victimă, în timp ce era inconștientă, sunt bine merci, în libertate, n-au fost deranjați de nimeni. Trăiască poliția arădeană. Oare Parchetul doarme, sau e și el în subordinea firmelor de pază?

 

Suntem LIVE cu partea a doua a emisiunii.

La multi ani, Mihai Neșu!

Publicată de Mihai Gadea pe Miercuri, 19 februarie 2020

Facebook Comments