(VIDEO) Un bărbat a spart ușa unui magazin din Arad, iar acum are dosar penal pentru distrugere

by Florian Popa

Miercuri seara, în jurul orei 22.00, un echipaj de jandarmerie a fost solicitat, prin apelul unic de urgență 112, să intervină la sediul unei societăți comerciale din municipiul Arad unde un bărbat de 45 de ani a agresat verbal angajații societății, după care a spart geamul termopan de la ușa de la intrare.

Echipajul de Jandarmerie ajuns de urgență la adresa indicată, l-a identificat pe bărbatul reclamat în fața societății respective. În momemtul sosirii echipajului de jandarmi, conflictul era aplanat.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, conform Codului Penal.

Totodată acesta a fost sancționat și contravențional cu amendă în valoare totală de 3000 lei pentru injurii și expresii jignitoare și nepurtarea măștii de protecție în interiorul societății comerciale.

Actele de sesizare au fost înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și  împrejurărilor care au dus la producerea acestui eveniment.

Facebook Comments