(VIDEO) Furtuna a făcut ravagii în județ! Un drum a fost închis

by Florian Popa
Please follow and like us:

Furtuna de miercuri după-amiază a produs noi pagube în județul Arad, în special pe Valea Mureșului. Conform informațiilor furnizate de ISU Arad, în comuna Frumușeni, valea nu a mai preluat debitul de apă, iar ca urmare, au fost inundate șase gospodării și trei imobile. Pe DJ 682 Arad – Lipova, un podeț s-a surpat.

Președintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, a dispus închiderea drumului județean dintre Frumușeni și Aluniș, pentru că viitura a distrus o parte din șosea, respectiv un podeț. „Circulația este imposibilă în zona afectată. O echipă a Consiliului Județean este la fața locului, o parte din drum a fost distrusă total, podețul este luat de apă. Fac un apel la arădeni să folosească rute alternative, pentru că aici circulația este blocată. Vom închide drumul cu bariere și vom semnaliza participanților la trafic că nu pot folosi acest traseu” – a declarat Iustin Cionca.

Vă recomandăm ca rută ocolitoare drumul agricol din localitatea Frumușeni, spre Aluniș, pentru autoturisme de până la 3,5 tone. Primarul comunei Frumușeni, Reginald Andronic, a solicitat asistență poliției națională în vederea securizării traficului.
Video ISU Arad
Facebook Comments