(VIDEO) Falcă a plecat înapoi în viitor ! Rugați-vă pentru el

by Cosmin Mihuta

Nici nu s-a întors bine din Japonia, din viitor, așa cum ne anunța chiar din inima Tokyo-ului, că primarul Gheorghe Falcă a plecat înapoi, tot în viitor, de data asta în Aradul anilor 2100. N-a zăbovit mai mult de o emisiune prin prezentul nostru gri, cât să ne spună că el e un fel de Isus al zilelor noastre, căruia leproșii care țin cu UTA nu știu să-i mulțumească pentru demolarea stadioanelor, pistele de biciclete pe care nu poți circula, pentru datoriile de 100 de milioane ale CET-ului, pentru gunoaiele de pe străzi etc.

Sătul de ignoranța arădenilor, Falcă a plecat în viitor și a postat imagini cu noua lui destinație: Aradul, peste 100 de ani. Dar despre care el zice că e prezent, că încep lucrările și în scurt timp așa va arăta. Un oraș frumos, cu multe spații verzi, cu parcări între și pe blocuri, cu locuri de joacă la tot pasul, cu blocuri noi, roșii, semn că în anul 2100 Falcă va fi pesedist, cu drumuri impecabile. Așa cum a văzut el prin Japonia.

Viitorul în care trăiește Gheorghe Falcă nu le-a picat prea bine arădenilor care au vizionat filmul respectiv și care au încercat să-l trezească la realitate, prin comentarii în care îi prezentau adevărata situație din Arad: porcii se plimbă liberi prin Alfa, stadionul UTA nu e finalizat nici acum, în spitale e dezastru, gunoiul e peste tot, taxele și impozitele sunt la nivel maxim și multe altele.

Să ne rugăm cu toții, ca primarul Gheorghe Falcă să se întoarcă cu bine din viitor și să-și pună mărețele planuri în aplicare. Și chiar dacă unii vor zice că a mai și furat, noi să fim cu toții mulțumiți, la finalul proiectului de Regenerare Urbană, că a și făcut. Amin.

 

Iată cum arată viitorul în care trăiește Gheorghe Falcă:

 

Facebook Comments