(VIDEO) Doi proprietari de Tesla au rămas cu volanul în mână, în mers

by Andreea Radu

Tesla se află din nou în atenția autorităților americane, după ce un nou incident în trafic era pe cale să se încheie în mod tragic. Doi proprietari de Tesla Model Y au rămas cu volanul în mână, în mers.
Autoritatea americană pentru siguranța traficului (NHTSA) a deschis o anchetă având în vedere că ambele mașini electrice erau aproape noi. NHTSA susțin că autoturismele au fost livrate fără piulița de fixare a volanului, scrie b1tv.ro.
Incidentul are loc în contextul în care în februarie 2023, NHTSA a obligat Tesla să cheme în service aproximativ 362.000 mașini, produse între 2016 și 2023, din cauza riscului de accident al sistemului de condus autonom „Full Self-Driving”.
NHTSA a informat că a primit o plângere de la un părinte, care cumpărase o Tesla Model Y de 5 zile și căruia i-a căzut volanul „dintr-o dată” în timp ce rula Route 1 South, în Woodbridge, New Jersey. Incidentul a avut loc pe 29 ianuarie 2023.
NHTSA a postat și un link către un tweet-ul proprietarului, inclus în plângere, care s-a viralizat și a strâns peste 2,4 milioane de vizualizări pe Twitter.
NHTSA a declarat că „ambele vehicule au fost reparate, operațiunea necesitând îndepărtarea și reinstalarea volanului”.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate