(VIDEO) Bibarț a promis un parc pe Poetului. Între timp, a răsărit o spălătorie pe acel teren

by Cosmin Mihuta

Era o vorbă care circula după Revoluție: ați mințit poporul cu televizorul. Între timp, lumea a evoluat, așa că mai nou politicienii aburesc poporul cu filmulețe postate pe Facebook sau alte rețele de socializare.

Când îl vezi pe Călin Bibi Bibarț în deja celebrul „Rondul de seară“, nu știi dacă să râzi sau să plângi. Poveștile omului sunt demne de emisiuni de comedie, dar când te gândești că personajul administrează Aradul, te apucă plânsul.

De exemplu, „Rondul de seară“ din 15 iulie 2020, când Bibabrț a mers pe strada Poetului și a promis marea cu sarea. A identificat un teren privat și gata: facem exproprieri și-l tranformăm în parc, pentru că în zonă nu există niciun spațiu verde unde să se relaxeze aădenii (asta cu spațiul verde e singura chestie reală din tot filmulețul, restul e de domeniul SF). În aceeași filmare, tot Bibi anunța că în curând va câștiga procesul cu cei care vor să construiască blocuri pe terenul fostei fabrici Tricoul Roșu, unde urmează să realizeze primăria un parc. Din nou, exproprieri, povești bla, bla, bla. Nu s-a întâmplat nimic și nici nu avea cum, povestitorul fiind mai ocupat cu vânătoarea decât cu problemele ardenilor.

Au trecut vreo 7 luni de la acel rond, așa că am mers pe Poetului să vedem cu arată parcul lui Bibi. Ce să vezi, parcul nu există, așa cum nu mai există nici terenul plin de bălării pe care îl prezenta primarul ca viitor loc de relaxare. Pe locul respectiv, teren privat de altfel, s-a construit o… spălătorie auto. Așa că arădenii care locuiesc în zonă și vor să se relaxeze, să respire aer curat, trebuie să-și pună pofta în cui, fiindcă Bibarț a mers pe Poetului, și-a făcut numărul de circ și dus a fost, uitând de parcul promis. Poate peste 4 ani, când vom avea din nou campanie electorală, îl vom mai vedea pe Bibarț preocupat de spațiile verzi din cartierul Aurel Vlaicu. Până atunci, plimbați-vă tot prin cimitire!

 

 

Facebook Comments